Un anys més Amposta s’engalana per participar a la Festa del Mercat a la Plaça, i com no els restaurant de la població i voltants engalanem també les nostres cartes amb nous plats i menus ambientat en aquella época.
Traiem dels armaris soterrats cassoles de fang, culleres de fusta, morterets d’allioli i altres estris que els avis i àvies utilitzaven per cuinar els plats típics de la zona ens els anys 1908. Plats com Bacallà esqueixat amb cigrons, tomàquet, tonyina i tapenade d’oliva negra, torrada d’escalivada amb «Sardina de Casco», Xapadillo d’anguila, arròs a banda, «Clotxa» de Sardina de Casco, Sípia amb Fesols, Napicol i xivibia amb ous de Tenca i vinagreta de Modena, aquest i molts altres plats seran els que tots els restauradors que participen amb aquesta festa elaboraran per tots i cadascun dels visitant d’aquesta festa, que disfresats d’època o no podran tornar a viure escenes d’aquella època.
Us animem a venir i gaudir d’aquesta magnífica festa.