Una carta confeccionada amb molt d’entusiasme, pensant amb tots i cadascun dels clients que venen a casa nostra. Una àmplia gama d’amanides i entrants freds, gran diversitat d’arrossos típics del Delta de l’Ebre amb un toc especial de la Casa, carns i peixos a la brasa, així com gran varietat de suquets típics de la zona, alguns dels nostres plats com: suquet de peix de Sant Carles de la Ràpita, escrita amb fesolets i cloïsses, bacallà amb carxofa i ou estrellat… Pel que fa a la carn… Ànec del Delta amb reducció de cafè o simplement a la brasa… I com no pot ser d’altra manera acabem dolçament amb unes postres típiques de la zona com el menja blanc amb canella, crema catalana… o un d’aquells postres que ens preparava l’àvia!!! Acompanyat tot amb els vins de la D.O. Terra Alta, D.O. Montsant…i també sense oblidar-nos dels apreciats licors d’arròs del Delta de l’Ebre.
Entrants Gelats
|
Ensalada Verda de la Casa (V)
|
|
(Enciam, Tomàquet, Panís, Carlota, Brots de Soja, Ou dur i Olives)
|
Ensalada Tèbia de Formatge de Cabra
|
|
(Enciam, Formatge de Cabra, Bacó, Crostons de Pa i Vinagreta de Maduixa)
|
«Xatonada» Bosc de Ribera
|
|
(Enciam, Tonyina, Ou dur, Olives negres i Salsa Romesco)
|
Ensalada de Pasta
|
|
(Enciam, Pasta de colors, Panís, Pernil dolç, Ou dur i Salsa Rosa)
|
Ensalada Campera (V)
|
|
(Enciam, Tomàquet, Albergínia, Pebrot escalivat, Ou dur i Tapenade d’Olives negres)
|
Carpaccio de Salmó Fumat amb Virutes de Poma, Nous i Vinagreta de Mostassa (V)
|
|
Carpaccio de Bacallà amb Tomàquet Natural i Tapenade d’Olives Negres (V)
|
|
Assortits i Torrades
|
Virutes de Pernil Salat de Terol amb Pa torrat i Tomàquet
|
|
Assortit d’Embotits i Formatges amb Pa Torrat i Tomàquet
|
|
Torrada Tèbia “Chabeica»
|
|
(Tomàquet natural, Xampinyons laminats, bacó i Formatge Brie fos)
|
Torrada Especial de la Casa
|
|
(Tomàquet natural, Bacó, Llom i Formatge fos)
|
Torrada Vegetal (V)
|
|
(Maionesa, Enciam, Rodanxes de Tomàquet natural, Tonyina i Ou dur)
|
Torrada Vegetal de Salmó i Formatge (V)
|
|
(Formatge fresc, Enciam, Rodanxes de Tomàquet natural, Salmó Fumat i Ou dur rallat)
|
Torrada d’Escalivada (Tonyina o Anxoves o Bacallà)
|
|
SG Plats aptes per a Celíacs. V Plats aptes per a Vegetarians.
Entrants Calents
|
|
|
|
Calamarsons Fregits amb Llimona
|
|
|
|
Bunyols Casolans de Bacallà
|
|
|
|
Cassola de Calamars amb Mongetes i Cloïsses a la Marinera
|
|
|
|
Calamars a la Romana Casolans
|
|
|
|
Rodanxes de Calamar amb Patata i Allioli Gratinat
|
|
|
|
Anelles de Ceba
|
|
|
|
Cassola de Musclos a la Marinera
|
|
|
|
Mariscada “Bosc de Ribera»
|
|
|
|
Graellada de Verdures (V)
|
|
|
|
Pastes
|
|
Canelons Casolans Empanats amb Salsa Lleugera de Formatge
|
|
|
|
Fideuada del Delta (mínim 2 persones)
|
|
|
|
Arrossos del Delta de l’Ebre (mínim 2 persones)
|
|
|
|
Arròs Negre amb Calamars i Cloïsses
|
|
|
|
Cassola d’Arròs Caldós amb Galeres i Calamars
|
|
|
|
Arròs Melós amb Cansalada Fresca, Bolets Variats i Botifarra
|
|
|
|
Arròs Caldós amb Calamars, Rap i Verdures del Hort
|
|
|
|
Arròs “Seijat” amb Galeres, Anguila del Delta i Daus de Sèpia
|
|
|
|
Paella Marinera del Delta
|
|
|
|
Arròs Caldós amb Mongetes Blanques, Col i Cansalada Fresca
|
|
|
|
Caldereta de Llamàntol, Rap, Daus de Sèpia i Arròs
|
|
|
|
Arròs Salvatge amb Bolets Variats, Verdures del Hort i Fruits Secs (V)
|
|
Carns a la Graella
|
|
|
|
Entrecot
|
|
|
|
Graellada de Carn amb Allioli
|
|
|
|
Conill
|
|
|
|
Pollastre
|
|
|
|
Broquetes Mixtes
|
|
|
|
Llonganissa
|
|
|
|
Corder
|
|
|
|
Llom
|
|
|
|
|
|
Peixos a la Planxa
|
|
|
|
Bacallà
|
|
Llenguado
|
|
|
|
Medallons de Tonyina amb Virutes de Foie i Patates Palla
|
|
|
|
Sèpia
|
|
|
|
Salmó
|
|
|
|
Lluç
|
|
|
|
Guarnicions
|
Salses
|
Graellada de Verdures
|
Romesco
|
Ensalada
|
Al Pebre Verd
|
Patates Fregides
|
Rocafort
|
|
Allioli
|
|
Maionesa
|
|
|
Vine a provar els nostres Suggeriments del Xef Bosc de Ribera
Postres
|
|
|
|
Carpaccio de Fruita Natural (V)
|
|
|
|
Iogurt amb Melmelada i Cereals
|
|
|
|
Iogurt amb Melmelada (V)
|
|
|
|
Flam Casolà d’Ou
|
|
|
|
Crep de Xocolata amb Gelat de Vainilla i Xocolata Desfeta
|
|
|
|
Pastís Casolà de Xocolata Blanca
|
|
|
|
Pastís Casolà de Xocolata Negra
|
|
|
|
Copa de Gelat
|
|
|
|
Copa de Sorbet de Llimona (Frigo)
|
|
|
|
Copa de Xocolata (Frigo)
|
|
|
|
Pastí Fred Viennetta (Frigo)
|
|
|