ENTRANTS
Bacallà esqueixat amb Cigrons, Tomàquet, Tonyina i Tapenade d’Oliva Negra
Torrada de Pebrot i Albergínia escalivada amb «Sardina de Casco»
Bunyoles de Bacallà com els de la Iaia
PLAT PRINCIPAL
Escudella del Delta
(Cigrons, Fideus, Patata, Costella de Porc i Carbassó)
o
Arròs Melós de Cansalada, Variat de Bolets, Ceba confitada i Botifarra d’arròs esparracada
DE DARRERIES
Suquet de Bacallà amb Fesolets i Ou estrellat
o
Cassoleta de Pollastre de la iaia amb Canella i Vi dolç
D’ALVITRES
Cacaus, Platán i Pa
Pa amb Sucre i Vi
Menja Blanc amb Canyella
Daus de Codony amb Teules de Canyella
Galetes amb Mermelada Casolana
Copa de Vi D.O. Terra Alta – Aigua Natural
PREU PER PERSONA: 22€ (mínim 2 persones)