ENTRANTS

Bacallà esqueixat amb Cigrons, Tomàquet, Tonyina i Tapenade d’Oliva Negra

Torrada de Pebrot i Albergínia escalivada amb «Sardina de Casco»

Bunyoles de Bacallà com els de la Iaia

PLAT PRINCIPAL

Escudella del Delta

(Cigrons, Fideus, Patata, Costella de Porc i Carbassó)

o

Arròs Melós de Cansalada, Variat de Bolets, Ceba confitada i Botifarra d’arròs esparracada

DE DARRERIES

Suquet de Bacallà amb Fesolets i Ou estrellat

o

Cassoleta de Pollastre de la iaia amb Canella i Vi dolç

D’ALVITRES

Cacaus, Platán i Pa

Pa amb Sucre i Vi

Menja Blanc amb Canyella

Daus de Codony amb Teules de Canyella

Galetes amb Mermelada Casolana

Copa de Vi D.O. Terra Alta – Aigua Natural

PREU PER PERSONA: 22€ (mínim 2 persones)