Menú Cap de Setmana

MENÚ FESTIUS

PER COMPARTIR

Carpacio de carbassó amb cruditers de verdures i fruits secs

Cistellet de Bunyolets de bacallà amb llimona

Xipironets fregits amb llimona

PRIMER PLAT

Amanida xató amb salsa Romesco

Amanida Especial de la Casa

Espaguetis a la Carbonara amb formatge ratllat i orenga

Macarrons a la Bolonyesa amb orenga i formatge ratllat

Carpaccio de bacallà amb tomàquet natural, tapenade d’olivada i ou dur

Tortelinis d’espinacs i formatge amb salsa de beixamel, formatge i orenga

Caldereta d’Escudella Catalana amb galets, cigrons i Pilotes

Canelons empanats amb salsa lleuguera de xampinyons i formatge ratllat

SEGON PLAT

Entrecot de Vedella a la brasa amb guarniment de l’horta i daus de patates (suple. 9’00€)

Arròs caldòs de Galeres, carxofa, musclos i cloïsses (Mínm 2 persones)

Fideuada del Delta amb musclos, cloïsses i terrina d’all-i-oli (Mínim 2 persones)

Mandonguilles amb salsa de tomàquet encebat i patates casolanes fregides

Costellar de Porc al Forn amb la seva patata i ceba

Sardineta a la planxa amb guarniment de l’horta i patates casolanes

Boqueró fregit amb gurniment de l’horta i patates casolanes

Sípia a la planxa amb picada d’all i juliert, calamars a la romana i guarniment

Arròs negre amb cloïsses i Xipironets (mín. 2 persones)

POSTRES CASOLANS

BEGUDA (COMPARTIR CADA 4 PERSONES)

Ració de Pa

Ampolla d’Aigua Natural 0’5l

Ampolla de vi de la Casa D.O. Terra Alta

Preu per persona 22’50€ (IVA Inclòs)

***No s’accepten mitjos menús. Hi ha menú infantil (consulti al personal)

Tot el que no estigui escrit en aquest menú no estra dintre el preu.

***PREUS ACTUALITZATS L’OCTUBRE DEL 2024. CONSULTI EL PREU FORA D’AQUESTA DATA.