Menú Cap de Setmana
MENÚ FESTIUS
PER COMPARTIR
Carpacio de carbassó amb cruditers de verdures i fruits secs
Cistellet de Bunyolets de bacallà amb llimona
Xipironets fregits amb llimona
PRIMER PLAT
Amanida xató amb salsa Romesco
Amanida Especial de la Casa
Espaguetis a la Carbonara amb formatge ratllat i orenga
Macarrons a la Bolonyesa amb orenga i formatge ratllat
Carpaccio de bacallà amb tomàquet natural, tapenade d’olivada i ou dur
Tortelinis d’espinacs i formatge amb salsa de beixamel, formatge i orenga
Caldereta d’Escudella Catalana amb galets, cigrons i Pilotes
Canelons empanats amb salsa lleuguera de xampinyons i formatge ratllat
SEGON PLAT
Entrecot de Vedella a la brasa amb guarniment de l’horta i daus de patates (suple. 9’00€)
Arròs caldòs de Galeres, carxofa, musclos i cloïsses (Mínm 2 persones)
Fideuada del Delta amb musclos, cloïsses i terrina d’all-i-oli (Mínim 2 persones)
Mandonguilles amb salsa de tomàquet encebat i patates casolanes fregides
Costellar de Porc al Forn amb la seva patata i ceba
Sardineta a la planxa amb guarniment de l’horta i patates casolanes
Boqueró fregit amb gurniment de l’horta i patates casolanes
Sípia a la planxa amb picada d’all i juliert, calamars a la romana i guarniment
Arròs negre amb cloïsses i Xipironets (mín. 2 persones)
POSTRES CASOLANS
BEGUDA (COMPARTIR CADA 4 PERSONES)
Ració de Pa
Ampolla d’Aigua Natural 0’5l
Ampolla de vi de la Casa D.O. Terra Alta
Preu per persona 22’50€ (IVA Inclòs)
***No s’accepten mitjos menús. Hi ha menú infantil (consulti al personal)
Tot el que no estigui escrit en aquest menú no estra dintre el preu.
***PREUS ACTUALITZATS L’OCTUBRE DEL 2024. CONSULTI EL PREU FORA D’AQUESTA DATA.